PDA

View Full Version : import moving camera from Maya 2012 to Bunkspeed Pro



drugninja
11-16-2011, 02:10 PM
Is it some way to do this import? over fbx maybe? or is not as option?

david.randle
11-16-2011, 07:03 PM
Hi drugninja - right now, the only types of animations that fbx import retains are entire object translations/scale. The still cameras should come throught but animated cameras are on our list.

Thanks

andy
11-17-2011, 03:40 PM
A workaround might be to link an object to your camera in Maya, then link the camera in Pro to the animated object. You won't get changes in camera settings, but movements and rotations should work.
It's not an amazing solution, but could work.

I wouldn't count on the camera matching exactly if you're looking to composite between the two.

Although, it might be easier just to take whatever you need from Bunkspeed and send it out to Maya instead of the other way around. Maya can use the same renderer, and you can ever render on any machines you have available without paying anyone for it. That's a big bonus. I've done some tests with 3dsMax using iRay and have been able to get results similar enough that you can't tell which I rendered in.