PDA

View Full Version : transform, relative/absolute toggle?



andy
05-09-2012, 02:34 PM
That would be nice. I'm trying to position something to a photo and it's nice to use the transforms in the pallet menu when you want fine adjustments. The only thing is that seems to be stuck on absolute.

Any way to get a toggle there?

And here's a question. Does animation happen on relative or absolute? If it's absolute, that makes multiple rotations quite difficult if there is more than 1 object.

david.randle
05-09-2012, 07:50 PM
Added to our backlog. Animation happens based on relative transforms for models by default, but if you change a particular object's pivot to absolute, it then behaves its absolute transformation. (i believe)

andy
05-10-2012, 01:15 PM
yeah, sorry. I know I add quite a few when I do actual projects with it.
Good to know.