PDA

View Full Version : solidworks plugin not working



lesleyc
05-31-2013, 08:12 PM
i'm on sw 2012 64 and installed the plugin. it loaded into the s/w ok but when i launch it i get an error of not having shot installed
i attached a screenshot.

artem
06-03-2013, 01:25 PM
LesleyC, use this macro for now to convert your models to .obj and then import to shot.

https://forum.solidworks.com/thread/54270

david.randle
06-03-2013, 06:12 PM
also lesleyc - What version of Bunkspeed Shot do you have installed?

Our 2012 versions of our products support Solidworks 2012 so you shouldn't need to convert your models to obj. thats only for 2013 versions.

lesleyc
06-03-2013, 07:32 PM
thx I'll give it a try

lesleyc
06-03-2013, 07:35 PM
David i'm on 2012.6.0.10 & I noticed some service pack updates for solidworks & im loading those now.

david.randle
06-04-2013, 05:12 AM
Ok, also please try uninstalling then reinstalling the plugin as well.

Thanks

lesleyc
06-05-2013, 05:39 PM
update: did all the updating & uninstalling/reinstalling & orginal issue remains....odd