+ Post New Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 80

Forum: Frequently Asked Questions

  1. Question Some questions regarding Vizualize

    Dave, hi. I have some questions regarding the next steps with Visualize and was going to contact you guys myself but then I thought maybe there...

    Started by chinogam‎, 09-28-2015 03:24 AM
    next steps, visualize
    • Replies: 7
    • Views: 1,220
    12-21-2015, 04:00 PM Go to last post
  2. New Features?

    Hi David, When might we expect some details regarding the new features that will be included in Visualize Pro? I gather the Visualize Standard...

    Started by amoncur‎, 09-25-2015 04:22 PM
    • Replies: 1
    • Views: 350
    09-30-2015, 05:58 PM Go to last post
  3. Unhappy Connection with Background Rendering was unexpectedly lost in Bunkspeed Shot

    Hi guys so I've just downloaded the trial version of Bunkspeed Shot . When I start rendering, Bunkspeed takes me to this Offline Render mode and in...

    Started by KenHoong‎, 09-08-2015 02:15 PM
    • Replies: 1
    • Views: 418
    09-09-2015, 06:48 AM Go to last post
  4. Render time incorrect

    When starting a new render with 2 hours, background renderer or queue,the time jumps directly to 70% 0s remaining.The "real" time is about 20minutes....

    Started by WorkingImage‎, 06-27-2015 07:13 PM
    • Replies: 3
    • Views: 681
    06-30-2015, 06:47 AM Go to last post
  5. Date for Compatibility with SolidWorks 2015

    Hi, In the past: I have been kanged by updating my seat of SolidWorks only to find that Shot is not compatible with the new release. Now that...

    Started by waller‎, 09-19-2014 04:25 PM
    2 Pages
    1 2
    compatibility, coordinated releases, solidworks 2015
    • Replies: 13
    • Views: 4,330
    05-27-2015, 03:28 PM Go to last post
  6. Unable to Login into Community Site from Bunkspeed running program to update Material

    There seems to be a problem logging into the Community site from Bunkspeed PRO running application to updae materials. However Logging into the...

    Started by arthurgan‎, 05-08-2015 04:15 AM
    • Replies: 1
    • Views: 530
    05-21-2015, 07:29 PM Go to last post
  7. Specular Texture: Preview completely different from rendering

    When using specular layer the rendered image differs complete from viewport. Tried different materials, different adjustments. If i can see the...

    Started by WorkingImage‎, 04-09-2015 09:26 PM
    • Replies: 4
    • Views: 768
    04-28-2015, 08:46 PM Go to last post
  8. Render artifact

    Hi, anybody has this artifacst too? I tried to increase render time from 3 to 8 hours, but nothing changed. Material: Anisotrop Light: HDR +...

    Started by WorkingImage‎, 03-05-2015 06:52 PM
    • Replies: 4
    • Views: 978
    03-06-2015, 08:24 PM Go to last post
  9. Problem with light passing trough glass, gem.

    Hi, I have problem with light rays passing trough the above materials. Our version of Drive is 2014 2.10.3370 with standart/fixed license (if it...

    Started by FTA7700‎, 02-28-2015 12:31 AM
    • Replies: 0
    • Views: 648
    02-28-2015, 12:31 AM Go to last post
  10. Blank Screen

    Hi. I turned on my B/S and my model window did not appear, just blackness. l know the model is there because if l take a snap shot there it is...? ...

    Started by pattersonr1‎, 10-05-2014 02:52 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,938
    02-13-2015, 10:03 AM Go to last post
  11. download and install

    When installing bunk speed shot trial 2014 I get an error: “Cannot continue this application is incorrectly formatted contact the application vendor...

    Started by Adrianvw‎, 06-06-2014 03:16 AM
    • Replies: 3
    • Views: 1,474
    02-12-2015, 06:19 PM Go to last post
  12. grouped parts unintentionally

    When I import my rhino model into bunkspeed shot its grouping a whole lot of parts together that aren't meant to be together i.e tyres and paint work...

    Started by nic1‎, 02-11-2015 08:27 PM
    • Replies: 1
    • Views: 708
    02-12-2015, 08:20 AM Go to last post
  13. Accessing file libraries bunkspeed freezes

    Hi All. Hopefully you can help me. I have the following issue: When accessing file libraries bunkspeed freezes. It used to work without a...

    Started by Rand‎, 12-03-2014 10:14 PM
    • Replies: 2
    • Views: 858
    12-04-2014, 06:28 PM Go to last post
  14. How do I make this look white?

    I get that question All the time. And generally I'm pointing toward the environment. But this time I'm looking at bunkspeed. Make a white material...

    Started by andy‎, 12-10-2013 02:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 2,995
    11-20-2014, 07:09 PM Go to last post
  15. CAD Services

    Our enhanced CAD services helps in creation, modification & optimization of the design.Computer-aided design which is extensively used in many fields...

    Started by gkrish‎, 10-29-2014 10:10 AM
    cad services
    • Replies: 0
    • Views: 929
    10-29-2014, 10:10 AM Go to last post
  16. How do I apply material to multiple objects at the same time?

    Rendering a fine gold link chain which has about 300 links , I can hit ctrl A but is there a way to apply materials at once to all links? Thanks

    Started by coolmoobn‎, 02-06-2014 01:09 PM
    • Replies: 8
    • Views: 2,643
    09-26-2014, 07:48 PM Go to last post
  17. How do I create a CMYK rendering for Print?

    I need to create a poster featuring some of my renderings from Bunkspeed. Although, I cannot see how to create a CMYK image. All my renderings are...

    Started by Jimdeasy‎, 12-04-2013 06:41 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,986
    09-25-2014, 05:28 PM Go to last post
  18. GPU / Hybrid mode displays noise and distortion

    Hi Hope I can get some help here. Pretty new to this :) Problem: On startup when I choose GPU or Hybrid for Raytrace the viewport only shows...

    Started by uopjo6‎, 07-30-2014 05:17 AM
    • Replies: 0
    • Views: 1,397
    07-30-2014, 05:17 AM Go to last post
  19. Renders not working, takes 10 sec to finish?

    All my renders take 9-15 seconds to finish and I get images such as the one attached can anyone suggest why this is happening or how to fix this?

    Started by scout144‎, 07-02-2014 03:11 AM
    • Replies: 3
    • Views: 1,499
    07-23-2014, 07:13 AM Go to last post
  20. No physical lights

    Hi, ive updated to Pro 14.4.9. In an scene with lights before update i can adjust the "old" lights,but the New Light button is greyed out. This...

    Started by WorkingImage‎, 07-02-2014 08:25 AM
    • Replies: 2
    • Views: 848
    07-23-2014, 07:12 AM Go to last post

+ Post New Thread

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts